Je kunt je bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Houd er rekening mee dat het Apollo the Jeweler item onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking terug gestuurd dient te worden.

Je kunt de bestelling retourneren door een e-mail te sturen naar info@apollothejeweler met als titel retour (ordernummer) en in de mail de reden van retour. Elke reden wordt geaccepteerd mits het product onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking geretourneerd wordt.

Na aanmelding van je retour sturen we je binnen 1 werkdag een retourlabel per e-mail op waardoor het voor jou gratis is. Kijk op de website van PostNL voor het dichtstbijzijnde PostNL of DHL punt om je retour af te geven.

Binnen 7 dagen nadat de retour in de juiste staat is ontvangen, zal het volledige bedrag teruggestort worden. 

2 Packs
Bij aanschaf van een 2 pack is de korting altijd van toepassing op het tweede product. Wanneer één van beide producten wordt geretourneerd zal niet de helft van het bedrag teruggestort worden maar het bedrag van het tweede product dat aan korting onderhevig is. 

Voorwaarden
Het kunnen tonen van het betaalbewijs wat na aankoop via de mail wordt verzonden is nodig. Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet te wijten zijn aan Apollo the Jeweler kunnen niet geretourneerd worden. Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd komt niet meer in aanmerking voor terugbetaling.