Van wat voor soort materialen zijn de sieraden van Apollo the Jeweler gemaakt?
All sieraden zijn gold plated dit houdt in dat ze vijf 18 karaat goudkleurige lagen hebben. Er word gebruik gemaakt van de beste kwaliteit stainless steel dit is erg stevig, sterk en verkleurd niet.

De stenen die gebruikt worden in bepaalde producten zijn Cubic Zirconia stenen. Deze stenen hebben de volgende eigenschappen:
Krasbestendig
Sprankelend & glanzend effect
Vochtbestendig

Is het mogelijk dat de kleur van de sieraden verkleurd?
Nee, de sieraden zijn 5 keer geplated doormiddel van vijf 18 karaat goudkleurige lagen. De sieraden zijn vochtbestendig, dit houdt in dat de producten tegen zweet en regen kunnen. We raden aan om er niet mee te douchen, in bad mee te gaan en veelvuldig en langdurig in water te houden. Het product dient zo zorgvuldig mogelijk te worden onderhouden. Mocht je ondanks onze adviezen toch problemen ervaren met het product neem dan gerust contact met ons op via info@apollothejeweler.com.

Van wat voor soort materialen zijn de brillen van Apollo the Jeweler gemaakt?
De brillen worden van kunstof, metaal of beide gemaakt.

Wat zijn de eigenschappen van de brillen?
De brillen bevatten de volgende verschillende eigenschappen:
Comfortabel te dragen
UV400 protectie
Blauw licht filter
Vochtbestendig
Antireflectie coating

De brillen van Apollo the Jeweler zijn een sieraad op zichzelf. Exclusief, uniek, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Goed te combineren met andere sieraden zoals kettingen, pendants en bracelets van Apollo the Jeweler. 

Voor overige vragen kun je op de  FAQ pagina terecht.