OVER APOLLO THE JEWELER
Apollo the Jeweler is ontstaan in 2018 door twee vrienden uit Amsterdam. Het doel was niet om een merk op te zetten maar een imperium op te bouwen waar mensen graag deel van uitmaken.  Apollo the Jeweler staat voor kracht, macht en kwaliteit. We laten onze producten voor ons spreken. Maak de juiste keuze en sluit je aan bij vele anderen.


DE SHOP
Apollo the Jeweler biedt de meest modieuze, iconische en vernieuwende sieraden aan die passen bij een street en luxueuze kledingstijl. Onder sieraden verstaan we ook eyewear, de bril is een fashionstatement en een stijlicoon.
  • Chains
  • Eyewear
  • Pendants 
  • Bracelets

DETAILS
Apollo the Jeweler is erin geslaagd om luxe sieraden te produceren voor een betaalbare prijs, hoogwaardige kwaliteit, (wit) goudgeplated, water en zweetbestendig de sieraden zijn getest en verkleuren niet. We zijn erg trots op de details en afwerking van de sieraden. We leveren vanuit Nederland waardoor de klant zijn of haar item(s) binnen 1 werkdag in huis heeft.


ONZE BELOFTE

Ons doel is niet om zomaar sieraden te verkopen; ons doel is om de meest modieuze, iconische sieraden van kwaliteit die passen bij een street en luxueuze kledingstijl op de markt aan te bieden, en elke klant een koopervaring van wereldklasse te bieden. Onze belofte begint pas zodra jij onze sieraden in de VIP clubs, stad, of op andere bijzondere plekken draagt waardoor de aandacht naar jou uitgaat. Jij vertegenwoordigt onze sieraden en wij vertegenwoordigen jou.

We willen samen met jou groeien, de relaties met onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wil je onderdeel uitmaken van ons imperium? Zorg er dan voor dat je in het bezit bent van een Apollo the Jeweler item en we zullen elkaar herkennen. Tag ons met je Apollo the Jeweler item op @apollothejeweler om op social media of op de website geplaatst te worden met je username.

HET PROCES
Apollo the Jeweler maakt gebruik van designers die alles op het gebied van sieraden weten. We kijken naar de huidige trends, onderzoeken toekomstige trends en luisteren naar onze klanten om tot de perfecte ontwerpen te komen.
De juweliers van Apollo the Jeweler zorgen ervoor dat de designs tot stand komen. Ze beschikken over vele jaren ervaring waarbij het produceren van een perfect Apollo the Jeweler sieraad centraal staat. Het sieraad wordt vanuit Nederland naar de klant verstuurd waardoor het binnen 1 werkdag in huis is.